• Penzion
  • Tatry
  • Lamy
  • Reštaurácia
  • Izba

Penzión U orla - rodinný penzión pod Tatrami

Penzión U orlaPenzión U orla sa nachádza v podtatranskej obci Šuňava, v lone prekrásnej scenérie Vysokých a Nízkych Tatier, v bezprostrednej blízkosti lúk, kde na hostí čaká nádherný výhľad na tatranské končiare.

Len si to skúste predstaviť! Panoráma najmenších veľhôr sveta, útulne prostredie dýchajúce rodinnou pohodou, špeciality domácej kuchyne a priateľská starostlivosť o hostí. Náš penzión iste očarí aj Vás svojou neopakovateľnou atmosférou a prostredím, ktoré je ako stvorené pre ideálny oddych a načerpanie nových síl.

nevšedný zážitok z dovolenky sa postará malá ZOO, ktorá je súčasťou areálu penziónu. U orla na farme stretnete okrem koní a oviec aj lamy. Penzión ako jediný v podtatranskej lokalite disponuje chovom týchto skutočne exotických zvierat a tak ponúka okrem bežného zážitku z Tatier aj niečo navyše, čo v regióne nenájdete nikde inde. Veď povedzte, videli ste už lamy v Tatrách?

Tešíme sa na Vašu návštevu!

Naše služby pre Vaše pohodlie, zábavu a relax

Rezervačný formulár

Meno *
Priezvisko *
E-mail *
Telefón *
Typ izby *
Dátum príjazdu *
Počet nocí *
Počet osôb *
Balík
Poznámka
 
 
Ubytovanie Reštaurácia Relaxcentrum Farma Detské ihrisko

Ubytovanie

Reštaurácia

Relaxcentrum

Farma

Detské ihrisko

Nadštandardné ubytovanie pre 20 osôb v dvoch apartmánoch a štyroch dvojposteľových izbách pre maximálne pohodlie našich hostí, ktoré umocní Váš zážitok z dovolenky. Ponúkame bohaté raňajky, obedy a večere z domácej kuchyne v našej reštaurácii s kapacitou 40 miest na vonkajšej terase. V našej reštaurácii organizujeme tiež súkromné akcie, rodinné oslavy, svadby či firemné akcie. Strávte príjemné chvíle v saune, fitness! Taktiež môžete využiť služby našej spoločenskej miestnosti, kde je k dispozícii televízia alebo si zahrať biliard. Najväčšie lákadlo pre našich najmenších hostí: kone, severské ovce a exotické lamy krotké z južnej ameriky pod končiarmi Tatier. Na našich najmenších hostí čaká ihrisko, plné dobrodružstva a výziev, na ktorom sa môžu nerušene a bezpečne hrať. Vaše ratolesti sa môžu vyšantiť na preliezkach, šmýkačkách, trampolíne alebo zahrať loptové hry.
Viac... Viac... Viac... Viac... Viac...

Špeciálna ponuka a pobytové balíky

Tipy na výlety

Spoznajte krásy Tatier

Spoznajte krásy Tatier

Vychutnajte si túry na čerstvom tatranskom vzduchu!

Oddych na kúpaliskách

Oddych na kúpaliskách

Využite služby okolitých kúpalísk a termálnych parkov.

Noc U orla grátis

Rodinný pobyt

Romantický pobyt

Seniorský pobyt

Ponuka pre firmy

Využite našu akciu na ubytovanie! Pri zakúpení 2 nocí s raňajkami získate u nás bonus, tretiu noc s raňajkami úplne ZADARMO! Pri zakúpení rodinného balíčka 2 osobami majú až 2 deti do 15 rokov pobyt zadarmo. Samozrejmosťou je zapožičanie detskej postielky. Vychutnajte si romantický pobyt v Penzióne U orla. Pozvite svoju lásku do krásneho penziónu a prežite nezabudnuteľné romantické chvíle. Máte viac ako 65 rokov a chceli by ste vyraziť niekam na dovolenku? Tešte sa z každej krásnej chvíľky a vychutnajte si krásy prírody. Penzión U orla je ideálnym miestom pre organizovanie seminárov, workshopov, školení, prezentácií, či firemných večierkov.
Viac... Viac... Viac... Viac... Viac...
 
Telefón: +421 903 900 930
+421 903 999 908
Email: info@penzionuorla.sk
Web: www.penzionuorla.sk